Watercity vannpark

Watercity kartWatercity Waterpark er det største vannlandet på Kreta. Det ligger flott og uforstyrret i Anopolis-fjellene med en avstand på 15 km til Heraklion og 20 km til Hersonissos.

Med de 34 vannskliene og bassengområdene fordelt på 87.000 m2 er Watercity også et av de største vannparkene i Europa. For å gjøre opplevelsen litt større har parken et gjennomgående tema, nemlig det antikke Hellas, som man spesielt kan legge merke til på de mange skulpturene som finnes rundt omkring i parken.

Watercity vannland Heraklion

Watercity vannpark har vannsklier for barn i alle aldre, og til de voksne. For å gjøre det litt enklere å velge riktig aktivitetet har man delt opp i kategoriene Extreme, Advanced og Toddler. For å prøve skliene som er merket Extreme må man minst være 140 cm høy, og i tillegg ha en god porsjon modighet. De villeste vannskliene er den store røde Sidewinder-Boomerango, de lukkede svarte rørene Ofisss Rattlesnake Toboggan og Kamikaze, hvor navnet beskriver den voldsomme farten veldig godt.

Sidewinder Boomerango
Sidewinder Boomerango

I den mer familievennlige kategorien Advanced er Multi Race den mest populære aktiviteten. Her finner du 6 lange vannsklier hvor hele familien kan kjøre om kapp side om side. Det samme kan to personer i Black And Red Tube, som er to lange, lukkede rør med massevis av svinginger. Og det finnes enda flere andre, morsomme vannsklier å prøve ut.

Watercity vannsklier

Watercity Kreta

Watercity Waterpark har også en aktivitet kun de færreste vannparkene kan by på. Over et stort badebasseng finner du en stålkabel som kan brukes til å sveve over vannet. Den er veldig populær, og det er også bølgebassenget, hvor det settes i gang større bølger hver time.

Watercity bølgebasseng
Bølgebasseng

De minste barna har sine egne områder med lavt vann og små vannsklier. De kan også flyte i baderinger langs Lazy River, akkurat som resten av familien. Det finnes også en fin lekeplass til de aller minste barna.

Watercity vannpark

Vannland Kreta

Når sulten melder seg finnes det naturligvis flere spisesteder. Det betales med et utlevert armbånd, og beløpene utregnes ved utgangen. Derfor trenger du hverken kontanter eller bankkort i Watercity Waterpark.

Åpningstider, inngangspriser og mer informasjon finner du på Watercity sin offisielle nettside.


Se vår video fra Watercity vannpark


Watercity vannpark kart
Kartet viser Watercity Waterpark midt i den vakre naturen. Zoomes kartet ut en 4-5 ganger kan man se feriebyene Kokkini Hani, Gournes, Analipsi og flere langs nordkysten. Heraklion ligger mot nordvest.

Se også...

Back to top button