Agii Apostoli

Agii Apostoli kartAgii Apostoli ligger ca. 4 km vest for byen Chania. I byens sentrum finner man et bra utvalg av butikker, restauranter, caféer og barer.

De fleste hotellene er små og koselige. Det gjelder også for leilighetshotellet Yakinthos Hotel, som ligger tett på stranden. Hotellet får veldig positive gjesteanmeldelser og har gratis WiFi.

Deler av Agii Apostoli er naturreservater og det betyr bl.a. at det finnes flere grønne områder, i tillegg til en liten park.

Agii Apostoli strand

Strendene i Agii Apostoli
Der er tre gode strender i Agii Apostoli, og de ligger alle godt beskyttet i små bukter. Med den fine sanden og det klare og lave vannet, er strendene svært barnevennlige. For de litt større barna og lekesyke voksne er det forskjellige vannsportsaktiviteter der.

Det mest kjente stranden i Agii Apostoli er Chrissi Akti, som betyr den gylne strand. Stranden har fått navnet etter sandens gylne farge.

Chrissi Akti
Stranden Chrissi Akti

Restauranter og nattliv
Der finnes et godt utvalg av restauranter og caféer i Agii Apostoli. Hvis man en kveld ønsker et større utvalg, så er det ikke langt til byen Chania.

Nattlivet er forholdsvis fredelig i Agii Apostoli. Igjen, hvis man vil ha et større utvalg, så er det hektiske nattlivet i Chania kun en kort buss- eller taxitur unna.

Agii Apostoli Kreta

Aktiviteter og severdigheter
Agii Apostoli er en relativ stille og rolig by uten de største aktivitetene. Byen er mest kjent for de tre flotte buktene med hver deres sandstrand.

De som ferierer i Agii Apostoli anbefales å ta en tur til Chania. Her frister gamlebyen med den koselige venetianske havnen, og Chania har gode shoppingmuligheter. For barnefamilier er badelandet Limnoupolis ikke langt unna, det kan også anbefales.


Se filmen vår fra Chania


Agii Apostoli kart
Agii Apostoli ligger bare 1-2 km vest for Chania. Ikke lenger enn at turen kan gjøres til fots. Litt lenger øst ligger først Agia Marina, og deretter Platanias. Fra Platanias går det båtturer til øya Agii Theodori.

Se også...

Back to top button