Star Beach

Hersonissos kartStar Beach ligger i den sørøstlige utkanten av feriebyen Hersonissos. Det er på den vestlige halvdelen av Kreta, bare 30 km øst for hovedstaden Heraklion. For ferierende på Chania-kysten er kjøreturen til Star Beach dessverre for lang (opptil 3 timer).

Star Beach er et innbydende og vakkert område med syv svømmebassenger, mini-badeland, strender, lekeplass, vannsportsaktiviteter og kaféer/restauranter. Det er gratis inngang, men til gjengjeld koster det å leie solsenger ved svømmebassenget eller på stranden.

Star Beach vannsklier

Alle strendene er nydelige sandstrender med grunt vann, og det er sjelden bølger av betydning her. Strendene er forbundet med en gangsti, så det er lett å komme til spisesteder og aktiviteter.

Bak strendene er det et stort område med mange svømmebassenger. Noen er med grunt vann og små lekeområder, perfekt for familiens yngste. Andre er ment for ungdom/voksne. De som foretrekker det litt roligere kan i stedet leie en solseng i et av de store grøntområdene.

Star Beach swimmingpool

Star Beach pool

I den vestlige enden av ligger de seks vannskliene, som har varierende helning og dermed også varierende hastighet. Den svarte er et lukket rør med to 360 graders svinger. De som ønsker mer fart kan prøve seg på å måle krefter med for eksempel jetski, bananbåt eller paraseiling (fallskjerm bak båt). Det ultimate adrenalinkicket er en tur opp i kranen som har strikkhopp ned mot vannet!

Star Beach vannsport

Om kvelden starter festen for alvor på Star Beach, som da blir forvandlet til et utendørs diskotek. Midt i parken er det et åpent rom med lysshow, røykkanoner og ikke minst et lite tårn hvor DJen kan se utover de dansende gjestene. Gjennom sommeren er det stor utskifting av DJer, og Star Beach prøver hvert år å tiltrekke seg noen av de mer kjente DJene. I juli/august er det fest flere ganger i uken.

Star Beach

Star Beach har også et 4-stjerners hotell som får svært gode karakterer av gjestene. Hotellet har utsikt over stranden, og har blant annet treningsrom, lekeplass, barneklubb og 3 restauranter. Med all inclusive er alt tenkt på.


Kart over Star Beach
Stort sett hele kystområdet på kartet er en del av Star Beach. Det samme gjelder bassengene som ligger like bak strendene. Hersonissos ligger litt mot nordvest, mens Stalis ligger litt mot sørøst.

Se også...

Back to top button