Limnoupolis vannpark

Limnoupolis kartLimnoupolis Water Park er en vannpark i den vestlige delen av Kreta, kun 7-8 kilometer fra feriebyene Chania, Platanias og Agia Marina. Vannparken er også kjent som Aqua Creta Limnoupolis.

Limnoupolis vannland byr på vannsklier og andre aktiviteter for barn i alle aldre. Felles for alle de store vannskliebanene er derimot at minimumshøyden er på 120 cm.

Limnoupolis Kreta

De som er aller modigst kan teste styrken sin med Free Fall, som er en veldig glatt vannsklie med lengde på 55 meter. Samme adrenalinsus får du også av Triple Twist, som består av tre lukkede rør som snor seg om hverandre.

I vannskliebanene Rainbow, Black Hole og Giant er tempoet noe saktere. Den mest populære er Rainbow, som er en bred vannsklie med fem parallelle baner i alle regnbuens farger. Her kan familien skli side om side og se hvem som kommer ned først.

Limnoupolis Lazy River

De som vil ta det helt rolig kan slappe av i en stor badering i Lazy River. Her kan man flyte rundt i enn over 200 meter lang kunstig elv i flotte omgivelser. Ellers er det også mulig å bade i det 1.500 m2 store svømmebassenget, som er 3,8 meter dypt på det dypeste.

Chania vannpark

Det finnes et eget område for de minste barna som er helt uten minimumshøyde. Her er vannet ganske lavt, og det finnes ulike små vannsklier, et leketårn og en stor tønne som heller vann over barna når den blir oppfylt.

Limnoupolis vannland

Om sulten melder seg finnes det både en restaurant og steder med fast food. Det finnes også et minimarked, hvor du kan kjøpe ulike typer snacks og drikkevarer.

Limnoupolis vannpark ligger rett sørvest for Chania og litt avsidesliggende til, men det finnes heldigvis mange transportmuligheter. Det er enklest å komme seg dit med leiebil eller taxi, men ellers går det lokale busser, og turisttoget The Little Fun Train har enda en spesialrute til vannparken fra utvalgte feriebyer.

Limnoupolis butikk

Priser og åpningstider for Limnoupolis vannpark finner du på parkens offisielle nettsider.


Videoen vår fra Limnoupolis vannpark


Kart over Limnoupolis Water Park
Limnoupolis vannpark ligger midt i den flotte naturen på Kreta, og den eneste naboen er en stor og flott go-kartbane. Feriebyene på Chania-kysten ligger lengre mot nord.

Se også...

Back to top button